08-8565060

קולינריה

להתאהב מחדש בקולינריה

בתחום האירועים בכלל וחתונות בפרט חל שינוי משמעותי בתחום הקולינרי באולמות וגני אירועים. מתחם האירועים בלה וידה באשדוד, גאה להציג את השף החדש שלו. השף המוכר והמוערך אשר פרץ. התפריט הייחודי שנוצר על ידי השף פרץ, מתבסס על חומרי גלם איכותיים, שילוב בין טכניקות בישול חדשות למסורתיות, ביצוע מוקפד ויצירתיות חסרת גבולות, שיגרמו לכם ולאורחים שלכם להתאהב בכל מנה.

להתאהב ביצירתיות

אם אתם מעוניינים באירוע ובלתי נשכח, אתם תאהבו מאוד את המנות של השף אשר פרץ. התפריט שיצר השף פרץ עבור מתחם בלה וידה מתבסס על שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים, המטופלים בידיים טובות ובשילוב בין טכניקות חדשניות למסורתיות. בין אם מדובר במנות פתיחה מעוררות סקרנות, מנות ראשונות מפתות, מנות ביניים יצירתיות, מנות עיקריות נדיבות או קינוחים בלתי נשכחים, שף פרץ וצוות המטבח שלו, יעשו ככל שביכולתם, על מנת להפתיע ולרגש את האורחים שלכם.

להתאהב במגוון

היצירתיות של השף והצוות שלו באה לידי ביטוי בכל פעם מחדש, במגוון מנות וסגנונות בישול מפתיעים, המבטיחים התאמה מלאה לאופי האירוע והטעם האישי שלכם. השף ילווה אתכם מתחילת הדרך, יקשיב לרצונות שלכם, יילמד על ההעדפות שלכם ויתאים יחד אתכם את התפריט לאירוע, תוך הסתמכות על הניסיון העשיר שלו בתחום הקולינריה הגבוהה לאירועים. בנוסף למנות הקבועות בתפריט, תוכלו ליהנות גם ממגוון מנות ספיישל עונתיות, העיקר, שבסופו של דבר יוכלו כל האורחים באירוע להתאהב בכל אחת ואחת מהמנות על השולחן.

להתאהב בטעמים

בעולם בו אירוע אחד דומה למשנהו ומנה מושקעת אחת דומה למנה מוקפדת אחרת, המטבח היצירתי של השף אשר פרץ הוא לא תופעה ייחודית. השף המוכר והמנוסה, מביא למטבח של מתחם בלה וידה, את הידע והניסיון שלו, מתבל אותם ביצירתיות ומקשט במקצוענות חסרת פשרות. בטעמים הייחודיים תוכלו להתאהב בכל מנה. ההקפדה על איכותם וטריותם של חומרי הגלם וסביבת העבודה המתקדמת והנקייה, בשילוב טכניקות מתקדמות, מבטיחים לכם טעמים ייחודיים ומנות בלתי נשכחות.

להתאהב במקצוענות

הקולינריה לאירועים היא תחום מאתגר במיוחד. השף והצוות שלו נבחנים לא רק ביצירתיות שלהם וביכולתם ליצור תפריטים שיתאימו לכל משתתף בכל אירוע, אלא גם ביכולת שלהם להתמודד עם לא מעט מנות, בזמנים קצובים. צוות המטבח והשף אשר פרץ העומד בראשו, הם אנשי מקצועי מיומנים ונלהבים הפועלים יחד בתיאום מושלם, כדי להפוך כל מנה לחוויה. השירות באולם על פי בלה וידה, הוא חלק בלתי נפרד מהתחום הקולינארי וצוות המלצרים עובר הדרכות והכשרות, על מנת שתוכלו ליהנות מהשירות הטוב והמקצועי ביותר.

להתאהב בחוויה

השילוב יוצא הדופן באיכותו בין המטבח היצירתי, מגוון המנות המסחרר, הטעמים המקורים והמקצוענות חסרת הפשרות, הופכות כל אירוע במתחם בלה וידה לארוחת גורמה. התפריט העשיר, המתאים לכל האורחים, ההקפדה על הפרטים הקטנים, הסדר והתזמון המדויק, מבטיחים חוויה קולינארית עשירה ומרגשת שקשה מאוד שלא להתאהב בה.

קולינריה

סרוויס

תודעת שירות גבוהה היא פרמטר משפיע ביותר על הצלחת האירוע. אנשי שירות מיומנים ומקצועיים המגיעים לעבודה בשביל לתת שירות מהלב ולא בשביל ״עוד אירוע״, מעבירים את התחושה לאורחים שלכם. זו הסיבה שאנו רואים בשירות חלק בלתי נפרד מהתרבות הקולינרית ואף כמכריעה במאמצים האדירים שאנו משקיעים בכל אירוע ואירוע בכדי שהלקוחות שלנו ייהנו מאירוע מושלם ביום השמח בחייהם.

ארוחה בארוע באולם אירועים הדרום

מבחינתנו חלק בלתי נפרד מהתחום הקולינרי הוא הסרוויס, השירות באולם. צוות מלצרים מיומן המחולק כמו חיילים לפי כמות האורחים בכדי לתת את השירות הגבוה ביותר. סדר והופעה, אסתטיות, ייצוגיות ומשמעת הם הערכים לפיהם אנו עובדים. זה לא סתם עוד פרמטר באולם, זו תרבותהחוויה סביב השולחן מתחילה כבר בסידור נכון של השולחן, הצבת הצלחות ושאר הכלים לפי הכללים וכמובן היחס החם והאישי שהאורחים שלכם מקבלים לאורך כל האירוע החל מרגע כניסתם למתחם. הצוות שלנו, עובד מהלב, עובר הכשרות והעשרות בתחום בכדי לדעת איך להגיש שירות ברמה הגבוהה ביותר תוך הבנה ורצון אמיתי לשמח את האורחים ובעלי השמחה כפי שהם היו רוצים להרגיש ולקבל ביום השמח בחייהם. כחלק מאפיון האירוע ותכנונו ביחד עם בעלי השמחה, אנו שמים דגש לכמות המלצרים ואנשי השירות שצריך להקדיש לאותו אירוע בכדי להבטיח שכל התכנונים וה״אני מאמין״ שלנו, אכן יורגשו בשטח וישדרגו את האירוע ללא פחות ממושלם.

גלריית תמונות קולינרית